Jídelníček

Změna jídelníčku vyhrazena.        

Vedoucí ŠJ: P. Toušová P., hl. kuchařka: L. Kryštofová 

25.2. - 1.3.2019

     POLÉVKA ALER.   HLAVNÍ  JÍDLO ALER.  NÁPOJ,  SALÁT ALER.
 PONDĚLÍ Orientální s červenou čočkou 1,3,7,9 Kuřecí plátky s nivou, šťouchané brambory 1,3,7 Čaj, voda  salát  
 ÚTERÝ    Zeleninová s drožďovými  knedlíčky 1,7,9 Zeleninová čočka, vaječná omeleta, okurka 1,9,3,7 Sirup,  mléko, ovoce  
 STŘEDA Krupicová s vejci 1,3,7,9   File po japonsku,  brambor 1,4,9,7 Čaj, mrkvový salát  
ČTVRTEK Zeleninová  s tarhoňou  1,7,9 Vídeňský guláš,  kynutý knedlík 1,3,7 Ovocný  nápoj, ovoce  
 PÁTEK Zimní luštěninová 1,9 Zeleninové rizoto, se sýrem, okurka 4,7 Ovocný nápoj, mléko – pouze děti 

 

 

18.2. - 22.2.2019

     POLÉVKA ALER.   HLAVNÍ  JÍDLO ALER.  NÁPOJ,  SALÁT ALER.
 PONDĚLÍ

Čočková  se zeleninou

1,9

Vločková kaše s máslem a skořicí

1,7

Čaj, voda s citr.  ovoce 

 
 ÚTERÝ Květáková 1,3,7

Švýcarské maso, brambor

 

1,3,7

Ovocný nápoj, salát hlávkový

 
 STŘEDA

Drůbková polévka s jáhly

1,3,9

Pasticcio s rybím filetem (těstoviny,file,drcená rajčata)

1,7

Čaj, mléko, jogurt – děti

 7
ČTVRTEK

  Česnečka

1,3,9

Soté z krůtího masa,  dušená rýže

1,3,7

Mléko, citr. voda, ovoce - pouze děti

 7
 PÁTEK

z vaječné jíšky

1,3,7,9

Hovězí pečeně na celeru   bramborová kaše

1,7

Čaj s citr.  Zeleninový salát

 
7

 

 

Fakultní základní škola Ústí nad Labem, České mládeže 230/2, příspěvková organizace

Motto: Škola by měla být místem radostné tvůrčí práce, kterou se od sebe děti a dospělí učí, a tak se vzájemně obohacují